Comparatoare de preturi

Multa lume intra pe comparatoarele de preturi inainte sa cumpere ceva online. Unii vaneaza cel mai mic pret, iar altii pur si simplu se uita care ar fi putut fi cel mai mic pret dupa ce si-au cumparat deja ceva.

Comparatoarele de preturi sunt de cele mai multe ori destul de utile, dar care sunt ele?

In cele ce urmeaza va vom prezenta o lista ale celor mai importante comparatoare de pret din Romania, lista pe care va invitam sa o completati prin comentarii la acest articol.

ShopMania.ro este probabil unul dintre cele mai importante comparatoare de pret din Romania. Pe langa compararea preturilor din magazinele online inscrise, ShopMania ofera posibilitatea gratuita (si cu plata) de creare de magazine online cu destul de multe facilitati.

Price.ro este un alt comparator de preturi destul de cunoscut in Romania.

Compari.ro are partea de SEO destul de bine pusa la punct, astfel incat cei care isi listeaza produsele acolo sa fie destul de rapid gasiti daca au preturi cu adevarat bune. Compari.ro are si programul „Magazin de incredere” care incurajeaza cumparatorii sa acorde calificative magazinelor online din care au cumparat.

Mai mentionam si comparatoare de preturi precum SmartBuy.ro, GoShopping.com/ro, si Indecis.ro, care desi sunt mai putin cunoscute, aduc un plus de marketing magazinelor online.

Cu siguranta mai exista si alte comparatoare de preturi pe care nu le gasiti mentionate in acest articol, asa ca „feel free” sa ni le spuneti prin comentarii la acest articol.

Asa cum mentionam si intr-un articol anterior, cele mai mici preturi nu releva de cele mai multe ori cea mai buna calitate, cele mai bune servicii post-vanzare sau cele mai bune conditii de garantie, ca sa nu mentionam si de potentialele costuri de transport destul de ridicate.

Asa ca, sfatul ShopNow.ro este sa fiti atenti de unde cumparati si ce cumparati. Intrati pe siteuri care fac recenzii la produse si la magazine online, informati-va, puneti intrebari si abia apoi luati decizia.

Comenteaza

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s